Wat betekent?

Wij spreken ons tijdstip betreffende u dan ook af waarop wij betreffende de frietkraam voor u arriveren. U kunt zelf vooraf ons keus vervaardigen uit het assortiment wat aanwezig moet bestaan in een frietkraam. We bakken de friet en snacks in vloeibaar frituurvet/olie, welke 100 % plantaardig is.

Organiseer je binnenkort ons feest trouwerij ofwel ander evenement en verlangen is jouw je gasten laten plezier hebben betreffende een allerlekkerste frietjes?

Via onze jarenlange oefening zijn wij bij verschillende gespecialiseerd in dit voorzien van omvangrijke groepen gasten met ons zeer kleine wachttijd voor ons goudgeel en knapperige puntzak friet betreffende een warme snack. Referenten bestaan hiervoor op te vragen, prijs op aanvraag.

De missie: dit onderhouden met onbeperkt dit grootste collectie verse friet en ons onwijs scala met de voordeligste
meest bekende
bekendste
voordelige
goedkope
de goedkoopste
de meeste voordelige
goedkopere
de goedkopere
de betere
de eerste capaciteit snacks voor u dan ook op locatie.

Teneinde onze mobiele patatkraam op uw feest te mogen publiceren beschikken over wij wel hetgeen ruimte benodigd en op redelijk nabije afstand een stopcontact.

Goudgele friet, snacks teneinde betreffende te smullen en alle tijd voor de ga naar indien u ons party geeft? Dit kan elkeen ingeval u dan ook besluit ons mobiele frietwagen te huren voor Frietfestijn.

Deze zelfstandige frietwagens geraken door onszelf ter plaatse ingericht en we voorzien de bezetting, vanzelfsprekend betreffende verse friet en naar uw wil een bijzonder uitgebreid collectie snacks.

Tanken betreffende genoeg hoge korting? Vandaag kan zijn een feestelijke opening van Esso de Meern. Bekijk daar allemaal over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was dit zeker geriefelijk voor Leidens Ontzet juiste begin betreffende een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit is nationale kroket dag!

Geeft u dan ook een zeker groot feestelijkheid? Dan mogen wij tevens met verschillende wagens op locatie komen. Al die Mobiele frietwagens teneinde te huren voldoen aan een wettelijke hygiëne en veiligheidseisen.

Bedankt voor dit invullen betreffende onze berekentool. Dit is ons recapitulatie betreffende uw aanvraag en een beloofde richtprijs. Wij streven ernaar teneinde binnen 12 uur contact betreffende u dan ook op te nemen om de aanvraag door te nemen en te bespreken ofwel een datum tevens bij ons beschikbaar kan zijn.

Voor het huren over een snackkar bestaan daar verschillende opties. Niet een ieder wil een uitgebreide menukaart. Voor sommigen gaat friet en de standaard snacks in overvloed zijn.

Verspreid over Brussel aankomen tien ''iconische’’ frietkramen te ogen betreffende een spiegelend uiterlijk. ''Wanneer een voorste klep opent, komt dit frietkot tot leven betreffende zijn kleine kleurrijke tegels binnenin’’, beschrijft persbureau Belga het winnende ontwerp.

Want zeg nou alleen, iemand die houdt daar ook niet van friet en een lekkere snack? Een frietwagen komt volkomen op locatie tot wens, ook in Groenlo. Dit mag voor je in de achtertuin bestaan, op de oprit, op een feestlocatie of ergens in een park. Niks kan zijn te gek en er mag iedere keer meegedacht geraken. Elke dag in de week kun jouw een frietwagen huren.

De foodtruck Hieper een Pieper kun je ingeval frietkraam huren op ieder evenement welke wil je meer info je maar kunt bedenken. Of dit nu een trouwerij is, ons bedrijfsborrel, een festival of event, het wordt pas beslist ons feestje ingeval Hieper de Pieper is geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *